Västkustens Brygg & Transport AB

Hej igen alla underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med bryggor i Tjörn med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta. Jag har nämligen hittat ett företag som jag verkligen tycker om inom det här med bryggor, och som jag vill tipsa er om. Västkustens Brygg & Transport AB heter företaget, och är ett företag som jag fick rekommenderat till mig utav en nära vän till mig. Jag och min man bestämde oss nämligen i somras för att vi ville ha en brygga vid vår tomt, då vi bor precis vi vattnet. Vi kontaktade en hel del olika företag, men tyvärr kändes de flesta väldigt oseriösa och opålitliga, vilket var otroligt tråkigt. Jag är därför otroligt glad och tacksam över att vi hittade just Västkustens Brygg & Transport AB, då detta verkligen är ett otroligt bra företag. Personalen hos Västkustens Brygg & Transport AB är helt otroliga, och arbetar mycket med kundservice för att kunna ge sina kunder en så bra service som möjligt. Jag och min man kände oss tack vare den grymma kundservicen väldigt sedda och viktiga för företaget, vilket kändes otroligt skönt. Västkustens Brygg & Transport AB arbetade med våra egna önskemål, behov och förutsättningar för att kunna ge oss det resultat som vi kände att vi ville ha. Personalen är dessutom väldigt erfarna och självklart kunniga inom det allra mesta som har med bryggor att göra, och jag kände mig därför väldigt trygg och bekväm.

Resultatet blev hur bra som helst, och vi är otroligt nöjda över vår nya brygga. Den har används flitigt sedan den byggdes, och vi sitter ofta och äter frukost tillsammans vid sjön på helgerna. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till Västkustens Brygg & Transport AB, och dessutom tipsa er läsare som befinner er i Kungälv, Orust eller Tjörn med omnejd att vända er till just Västkustens Brygg & Transport AB. 

Du gillar kanske också...