Schröder Skadeteknik AB hjälpte mig med sanering

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot detta inlägg som kommer att handla om det här med sanering i Hässleholm med omnejd. Jag vet att ni är många som har haft funderingar kring detta nere i kommentarerna, och jag vill därför tipsa er om det företag som jag själv valt att vända mig till. Schröder Skadeteknik AB heter företaget, och är ett företag som jag och min man fick som tips av en släkting till min man, när det för ett tag sedan var dags för oss att sanera vårt hem. Vi har tidigare kontaktat en hel del företag som sagts kunna hjälpa till med detta, men tyvärr har vi då inte hittat någonting som känts seriöst eller pålitligt, vilket är väldigt synd. Jag vet att ni är många som har haft samma känsla kring olika företag, och jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan. Personalen hos Schröder Skadeteknik AB var verkligen helt underbara. De arbetade mycket med kundservice, vilket gjorde att jag som kund kunde slappna av och känna mig trygg och bekväm med mitt val av företag.

Jag märkte även väldigt snabbt att personalen bar på mycket erfarenhet och kunskap inom sanering, vilket var otroligt viktigt för mig. Jag har nämligen inte någon som helst koll på det här med sanering, och därför kändes det viktigt att anlita ett företag som verkligen är duktiga inom arbetsområdet. Jag är fantastiskt nöjd och tacksam över den hjälp som jag fått av detta företag, och jag vill självklart tipsa er läsare som befinner er i Kristianstad eller Hässleholm med omnejd att även ni vända er till Schröder Skadeteknik AB. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen. 

Du gillar kanske också...